Projectes


L’Iceland Project és La pel·lícula de l’expedició a islàndia on vaig creuar la illa des de Reykjavik fins a Akureyri a peu.
És un viatge introspectiu, on he intentat esbrinar les lleis que regeixen el comportament personal, on he intentat descobrir els motius que em porten a realitzar aquestes expedicions, a patir físicament i psicològicament.

Junt amb un equip de professionals en coaching, d’alguns dels millors alpinistes, escaladors i corredors de muntanya del moment, et convido a que reflexionis sobre l’eterna pregunta. “Que cullons hi faig aquí?”


Col·laboradors:

Javier de Mercader Muller | Carlos Suárez

Patrocinadors:El projecte #42cimsripolles, pretén enllaçar tots els cims de més de 2000 m que trobem a la comarca del Ripollès de manera autònoma i amb bici i a peu. Van ser 4 dies non-stop er enllaçar els 42 cims, aquí us deixo el vídeo, espero que us agradi...

">

Aquí teniu el diari de l'anada a Chamonix amb bici de carretera, una historia ben tonta, espero que us agradi...!

Vilallonga de Ter - Chamonix
28-8-2013: Vilallonga - Latour de France (120 km - 6 h) 
Ha sigut un dia dur, la veritat es que els últims 20 km han sigut durissims, em falta molta forma física, hi havia vent de cara i em fa patir una mica el genoll esquerra, fa una mica de mal, no se si es normal o es la puta tendinitis que m'ha fet la guitza aquests últims dies abans de marxar. De moment aniré fent a veure fins on arribo, si veig que fa mal esperaré al Josep Mª.
El poble es molt petit i no hi ha res, ara, el càmping esta prou be, te piscina, wifi... estic a la gloria esperant per parlar amb la Clàudia... 
29-08-2013: Latour de France - Capestany (110 km - 5,5 h) 
Avui ha sigut un dia dur psicològicament, he començat amb molt de vent motiu pel qual he avançat molt lentament, però al final he acabat be, amb una mitjana de 20 km/h un altre cop. Ahir vaig arreglar les cales de les bambes d'anar amb bici (cosa que hauria d'haver fet fa molts anys) i avui no m'ha fet tant de mal el genoll. Després de la dutxa aniré a fer estiraments i una volteta pel poble i després potser treballaré una mica. Avui també tinc wifi o sigui que em puc comunicar amb tothom, aixo es una passada, a veure demà, em falten un parell de dies per començar a estar fort físicament i psicològicament, be amics fins demà. 
30-08-2913: Capestany - Saint Bauzille de Putai (115 km - 6 h) 
Quin dia! Avui ha sigut duríssim, molta calor, he begut 5 litres d'aigua, el doble de lo normal els altres dies. A primera hora m'he equivocat i he fet una volta molt tonta per una autovia pero al cap d'una estona ja he agafat la carretera correcte, carretera super maca però molta, molta calor!
La veritat es que el genoll dona una mica pel cul, no se si podré acabar, em preocupa una mica. Ara descansant al càmping, una mica cutre i ple de bohemis, es el que hi ha, el poble també es molt cutre i petit, be fins demà, a veure que tal. 
31-08-2013: Saint Bauzille de Putai - Chateau Neuf du Pape (130 km - 6 h) 
Un altre dia llarg, molts quilometres i també molta calor. Tinc un problema, o fa molta calor, o fa molt de vent en contra, les dos coses son incompatibles, no se que es pitjor.
Els primers 80 km els he fet ràpid, després els 20 km següents han sigut una agonia i per sort els últims 30 km han estat molt be. el càmping on estic esta forca be i el poble es molt maco, amb un gran castell. Per la tarda fa molt vent, preocupa una mica per demà. El genoll mes o menys be, com que fa mal tot el cos, es una cosa mes i de moment puc anar fent, demà serà un altre dia. 
01-09-2013: Chateau Neuf du Pape - Orpierre (115 km - 7,2 h) 
Dia duríssim, primers 40 km amb vent de cara, nomes he pogut fer una mitja de 16 km/h donant-ho tot, psicològicament es duríssim veure que podries anar a 23 km/h i nomes poder anar a 11 km/h. després ja estava enfonsat però encara he tingut forca per fer un port de 18 km i arribar a Orpierre. No se que passa amb el vent però sembla que sempre bufi en contra. Ara estic al camping que esta de conya i crec que demanaré un plat combinat, de tant en tant va be permetrem algun luxe. També es perquè demà el super esta tancat i em guardaré el pa amb tonyina per esmorzar. Bona nit amics! 
02-09-2013: Orpierre - Entraigues (105 km - 16 km/h) 
Torna a ser un dia dur, però mes portable, suposo que es noten els quilometres acumulats, en tots els sentits. Avui tot ha anat molt be, llastima que al final hi havia un port super dur, tant de pujada com de baixada, amb rampes del 15%, casi no puc moure el plat petit amb el pinyó gran. Ara estic al càmping preparant la ruta per demà, llegint una mica i descansant. Acabo de parlar amb la Clàudia, es un gran estimul que tinc cada dia, m'ajuda a continuar i esperar el vespre amb il·lusió. 
03-09-2013: Entraigues - Saint Remi de Muriene (80 km - 5,5 h) 
Dia duríssim, avui he fet dos ports el d'Ormon de 1370 m i després el Glandon 1914 m, amb 1300 m de desnivell, ha sigut horrorós, veure que no tens prou forca per moure la marxa mes tirada, però al final ho he aconseguit, ara ja soc al càmping, sembla abandonat. Sembla mentida que després de tot el que he patit, del que m'he emocionat (fins i tot he plorat una mica quan he vist que ho aconseguia) arribar al càmping i la sensació de buidor que et queda, sembla que demà arribaré i ja esta, es molt estrany, necessito quelcom per aixecar l'anim i estar mes feliç, ara llegiré una estoneta i després sopar, xerrar amb la Clàudia, segur que m'anirà be. 
"la cima es la guinda del pastel, que me la como, perfecto, si no, me he comido todo el pastel"
Iñaqui Ochoa de Olza 
04-09-2013: Saint Remi de Muriene - Saint Gerbais (107 km - 7 h) 
Avui dia dur psicològicament, a mes a mes m'ha fet mal el genoll crec que he pagat l'esforç d'ahir. Lo bo es que com sempre no tot va malament, el càmping esta super be, hi ha wifi, el terre es super flonjo i lo millor de tot, ja nomes queden 20 km mes o menys, com que aniré per la carretera petita potser seran 30 km. Ara acaben d'entrar al bar uns senyors grans vestits d'excursionistes, espero poder arribar a la seva edat i estar com ells, estaria super be. 
05-09-2013: Saint Gerbais - Chamonix - Argentiere (45 km - 2,5 h) 
Dia molt tranquil i preciós, la carretera alternativa per pujar a Chamonix es molt maca i amb la pallissa dels últims dies 45 km no es res. He arribat al càmping i ja estic instal·lat, el càmping esta molt ben situat, senzill però molt be. Per fir puc dir que ho he aconseguit 930 km en 9 dies, ara a recuperar el genoll i esperar que el temps acompanyi i la setmana vinent puguem pujar al Montblanc, de totes formes aixo ja es un altres historia.
Una mica d'estadística: