Passa al contingut principal

Il·lusions 2014

Desprès de molt temps sense cap entrada, us explicaré els projectes per aquest any 2014. Bàsicament n'hi ha dos d'importants i alguns mes petits però que també estan molt be.
Començarem l'any amb la cursa de muntanya de Molló, 27 km per anar obrint boca.
A finals de maig farem la primera setmaneta de vacances, sortida amb bici circular des de Camprodon, amb 5 dies pujarem el Pedraforca, Puigmal, Carlit i Canigó, els enllaços els farem amb bici, totalment autosuficients.
La segona sortida important serà al juliol als Alps, travessa Chamonix - Zermat i Tour del Monterosa corrents, seran uns 300 km en uns 8-10 dies més o menys, si feu números veureu que és un projecte molt ambiciós, durant 8 dies farem una marató de muntanya diària (no se si ens en sortirem, però el que és segur és que patirem molt!!!) i en acabar un altre intent de pujar al Montblanc, el tercer meu i el quart d'en Josep Mª, potser ja toca...
I ja per acabar si l'entreno es bo i aprenc a nadar una mica amb dignitat em faria il·lusió fer una triatló olímpica, ja veurem...
De moment ja he començat una mica en serio l’entreno, sortida casi cada dia, de moment poc volum i intensitat, per anar pujant progressivament, llàstima que la feina i altres afers no em donen masses hores.
Us deixo també el diari de la travessa de l’any passat Camprodon – Chamonix amb bici de carretera. (Camprodon - Chamonix).
Apa, que sigueu feliços!