Passa al contingut principal

Montblanc 24 hores

El projecte per l’any 2013 té com a final l’ascensió al Montblanc, muntanya més alta de l’Europa occidental amb menys de 24 hores, projecte només a l’abast d’alguns agosarats. Sortirem des de Les Houches i tornarem a Les Houches després de passar pel cim del Montblanc amb menys de 24 hores (si tot va be!).
Per dur a terme aquest ambiciós projecte, l’entrenament serà fonamental i l’any estarà plegat de petites gestes que per si soles ja justificarien l’aventura.
Per començar, aquest més de març farem l’ascensió amb bici a Vallter 2000 i posterior ascens al bastiments, a l’abril anirem amb bicicleta des de Camprodon a Benasc per pujar a l’Aneto i tornar pedalant (tot això autosuficients). Al maig, juny tenim la intenció d’anar des de Molló al Canigó i tornar en menys d’un dia. Al juliol el repte serà competir, aquest any hem triat l’Olla de Núria i al setembre, Montblanc...

 
A hores d’ara ja portem un mes entrenant amb més o menys intensitat i sumant hores, també estem treballant en l’equip i el material, doncs el pes serà fonamental.